IRP Inštitut za raziskovanje podjetništva

Ime organizacije (točka CVŽU): IRP Inštitut za raziskovanje podjetništva     

logo-tovarna-podjemov

Naslov: Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor                


Kontaktna oseba: Urška Renier


Telefon: 02 229 42 74


e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Vrste aktivnosti v okviru CVŽU:


1. Svetovanje:  V okviru točke VŽU izvajamo aktivnosti svetovanja in informiranja s področja podjetništva. Storitve svetovanja je možno koristiti vsak petek med 11.00 in 13.00 uro oziroma v dogovoru s svetovalcem tudi izven omenjenega časa.


2. Motivacijske delavnice: Za vse, ki želijo pridobiti praktična znanja za uspešen pričetek lastne podjetniške poti in svetovalce oziroma mentorje  izvajamo sklop delavnic,  kjer vam predstavljamo vsebine in informacije z različnih področij, kot so npr. zagon lastnega podjetja, pridobivanje finančnih virov in tveganega kapitala, kako prepoznati tržno zanimivo podjetniško idejo, presoja ideje, opis ideje v obliki poslovnega načrta, trženje in podobno. Na delavnicah predstavljamo orodje za poslovno načrtovanje; orodja vas bomo naučili tudi uporabljati. Orodje za poslovno načrtovanje je vsem uporabnikom na voljo brezplačno in ga je mogoče naložiti s strani www.tovarnapodjemov.org/orodje . Orodje pomaga združiti vsebinski del posla  s finančnimi projekcijami in kalkulacijami in je odličen pripomoček za izdelavo poslovnih načrtov. Delavnice med drugim promoviramo  na spletni strani www.tovarnapodjemov.org, prav tako pa vse člane Tovarne podjemov obveščali tudi po mailing listi.


 3. Promocija: Skozi celotno trajanje projekta projektne aktivnosti promoviramo na svetovanjih, delavnicah, spletni strani www.tovarnapodjemov.org in ostalih dogodkih.


Ciljne skupine: Študenti, mladi/stari brezposelni, ranljive skupine, inovativni posamezniki, ki imajo inovativno podjetniško idejo in vsi ostali, ki jih navedena področja zanimajo

 

                                                                                                            tovarna-podjemov

 Izdelava strani | Piškotki